Papp Kata

Hétfő 7:27

2018. február 12. - KatusP

Tél: múlóban 

Energiaszint: mérhető legalsó tartomány
Gyógynövényes altatófőzet esténként: alkalmazva
Bèlhúzási tendencia: kiemelkedő, átlag feletti
strucc.jpg

Hétfő 7.27
Sminkelek. Elkésem. Szar az új alapozó színe. Vagy az enyém. Mindegy. Nem fedi az árkokat. Haladjunk. Hol a köpenyed? Kié ez a matek cucc? Gél! Vitamin! Kaki van az alomban! Ki a felelős? Nagyon szép a bugyid, igen. Témazáró? Nem tudom, hol van. Te tetted el, keresd meg. Körmöd mekkora? Hajad is milyen? Jó, kölcsönadom a csillámos hajráfot. Elmész érte a postára? Holnap határidő. Tvrtko? Nem tudok elmenni. Nem a teltház miatt. Nyolcig rendelsz. Edzésekre is. Én edzésem? Majd jövő héten. Itthon hagytad pénteken is! Pakold be! Nem kakaós tekercs. Vajas pirítós. Utálod a retket? Miniparadicsom? Nincs más. Hétfő van. Holnap bevásárolok. Ja? Ügyelsz? Akkor szerdán. Miskolcon? Akkor csütörtökön. Szombaton. Addig fagyasztott pizzát.
(Kisbaba drámai hangon) Kakilni kell! Ülj rá! Csak pufi jött! Várjunk még. (Még drámaibban) Tudom mi a bajom! BEGYULLADT A SZÍVEM!!!
Nekem is kicsim. Nekem is...

A bejegyzés trackback címe:

https://pappkata.blog.hu/api/trackback/id/tr6813660004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása